sâmbătă, 1 mai 2010

Este Dinu Vama in masura sa ridice piatra?

02.052010. Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat înfrîngerea echipei sale în partida cu Unirea Urziceni, scor 0-1, şi se declară dezamăgit de prestaţia brigăzii de arbitri la jocul de astăzi. "E o ruşine să cîştigi aşa! Şi anul trecut Unirea a luat titlul al fel! Nu se poate să cîştigi în felul ăsta! Trebuiau să fie 4 cartonaşe roşii pentru noi, nu două, cîte a dat Colţescu", a spus Dinu Gheorghe.

Informatie ajutatoare: Arbitrul Coltescu a eliminat 2 jucatori de la FC Brasov si echipa lui Dinu Vama a pierdut cu 1-0.

08.10.2008. Preşedintele executiv al clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, nu a rămas indiferent la problemele prin care trece arbitrul craiovean şi susţine că Sebastian Colţescu nu merita o suspendare atît de severă după partida Gaz Metan- FC Braşov, scor 0-0. "Nu ştiu ce a fost acolo, nu am informaţii decât ceea ce apărut în presă. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat, dar am văzut că unii încearcă să-şi facă campanie pe acest eveniment. Colţescu nu trebuia pedepsit aşa drastic. Au fost arbitrii care au greşit mult mai grav ca el şi nu au fost sancţionaţi aşa de dur. Cel mai bun exemplu a fost Marius Martiş, care nu a dat un penalty pentru Urziceni şi nu a fost suspendat ca şi Colţescu" a declarat Vamă.
Informatie ajutatoare: Arbitrul Coltescu nu a acordat 2 penalty-uri clare pentru Gaz Metan si a “uitat” sa elimine un jucator de la FC Brasov, echipa lui Dinu Vama.

Informatia decisiva trebuia sa vina de la Cluj… dar rezultatul a oprit-o pe parcurs. ;) Si inca ceva… arbitrii si observatorii sunt urati si vinovati numai cand iau de la altii! Cati dintre cei care conduc echipele de fotbal de la noi pot sa iasa in fata si sa spuna ca nu au incurajat arbitrii sa faca golanii?! Asa ca cei care urla din cand in cand si interesat dupa dreptate ar trebui sa se uite in oglinda si daca se simt vinovati sa inceapa curatenia cu ei insisi!