luni, 29 noiembrie 2010

Sa redescoperim mandria de a fi romani

De Ziua Nationala a tarii noastre imi exprim dorinta si speranta ca intregul neam romanesc sa redescopere cat mai curand mandria de a fi roman si sa actioneze in consecinta. Exact ca in cantecul de mai jos.

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Amintirile unui OM adevarat despre un CLUB adevarat

Cu o nemarginita placere am citit pe insport.ro scurtul material despre activitatea in fotbalul brasovean a unui personaj care cu siguranta mai are multe de spus in acest domeniu. Ilie Luca, organizator de competitii la FC Brasov timp de 23 de ani, omul pe care sunt mandru ca l-am cunoscut si pe care imi doresc sa-l vad din nou ocupandu-se de un club de fotbal, rememoreaza fapte si intamplari din istoria unui club deosebit. In plus, ma bucur ca am putut sa fiu martor indeaproape al unei performante remarcabile reusite de stegari, calificarea in Cupa UEFA, pentru care si el, Ilie Luca, si Gabi Stan si toti jucatorii de atunci au muncit pe branci pentru a o realiza. Cu toate ca, si o spun cu toata sinceritatea si in deplina cunostinta de cazua, nimeni nu indraznea sa se gandeasca la asa ceva.
Daca vreti sa va delectati si voi gasiti aici materialul.

miercuri, 17 noiembrie 2010

FC Brasov, amendata cu 5.000 de lei din cauza copiilor de mingi

Comisia de disciplina din cadrul LPF a hotarat ca pentru intarzierea repunerii mingiilor in joc de catre copii de mingi la meciul FC Braov - Sportul (2-0) – in baza art.68.5 din RD sa sanctioneaze clubul brasovean cu o penalitate de 5000 lei.
Tot comisia de disciplina i-a suspendat pe Gigi Becali (Steaua), in baza art.50.1, pentru 2 luni si o penalitate de 15.000 lei, pe Marian Iancu (FC Timisoara), in baza aceluiasi articol pentru 3 luni si o penalitate tot de 15.000 lei, pe Dinu Gheorghe (Rapid) pentru 2 luni si o penalitate de 15.000 lei, iar pe Victor Piturca ( “U” Craiova) pentru 4 etape si o penalitate de 7950 lei.

miercuri, 10 noiembrie 2010

Să râdem cu Puyol şi Pique

La partida contand pentru Cupa Regelui Spaniei, Guardiola a folosit mai multi jucatori tineri, in vreme ce titulari precum Pique sau Puyol au fost odihniti. Cei doi jucatori l-au luat la ochi pe un angajat al clubului pe care l-au bobardat cu seminte in timpul jocului.


luni, 8 noiembrie 2010

S-a grabit sa-şi „îngroape” echipa!

Asta da contraperformata: sa marchezi in propria poarta la cateva secunde dupa ce ai intrat pe teren. „Reusita” ii apartine bulgarului Ivo Ivanov de la Levski Sofia in meciul de Europa League cu Lille.


Au inceput inscrierile pentru Turneul Vedetelor

Ca in fiecare iarna de 6 ani incoace si in perioada 28-30 decembrie 2010 va avea loc la Sala Sporturilor o noua editie a Turneului Vedetelor la minifotbal. Inscrierile pentru turneu au inceput deja, iar pe 1 decembrie va avea loc tragerea la sorti a grupelor. Din cauza cererilor de inscriere tot mai numeroase, si anul acesta prioritate vor avea echipele participante la ultimele editii, dar este foarte posibil sa apara si nume noi de echipe si fotbalisti care vor participa la intrecere. De asemenea,vor fi modificari si in privinta organizarii si a regulamentului de joc, dar toate pentru a face competitia si mai interesanta. Echipa castigatoare a ultimei editii, condusa de fostul stelist Adrian Pitu si-a anuntat deja participarea.
De asemenea, brasovenii asteapta o revansa din partea PDL-ului, care se pare ca va fi condus din teren tot de Tibi Ghioane, dar si din partea No problemului lui Dinu Todoran, care incearca sa se intareasca pentru editia din aceasta iarna.

In avampremiera turneului va propun imagini filmate de colegii de la Realitatea la editia de anul trecut.


luni, 1 noiembrie 2010

Concurs interesant al colegilor de la Insport

Portalul insport.ro, împreună cu prinbrașov.com, organizează un concurs inedit pentru iubitorii de fotbal din Brașov, dar nu numai. Cei interesați nu trebuie decât să trimită un comentariu, la finalul articolului «Fotbalul brașovean, scos la tablă de Gabriel Stan», postat pe www.insport.ro. Autorul celui mai interesant comentariu va fi premiat. Perioada de concurs: marți, 2 noiembrie 2010 - duminică, 7 noiembrie 2010. Premiu: întâlnire cu Gabriel Stan, la o cafea (ceai, apă plată, suc, bere etc, după preferințe). Plus alte surprize! Astfel, câștigătorul concursului se va afla față în față cu cel mai apreciat antrenor al fotbalului brașovean modern. Și va avea șansa să-i pună întrebări, să schimbe impresii, să comenteze împreună și să afle lucruri mai puțin știute, din culisele fotbalului autohton. Gabriel Stan este tehnicianul de care se leagă ultimul rezultat de referință al FC Brașov: calificarea în cupele europene (Cupa UEFA, sezonul 2001/2002), după 27 ani! De-a lungul carierei a pregătit formații ca Tractorul Brașov, Metrom Brașov, Forex Brașov, FC Brașov, Astra Ploiești, Corvinul Hunedoara, Jiul Petroșani, UTA Arad sau Zimbrul Chișinău (Republica Moldova). Câștigătorul concursului va fi anunțat luni, 8 noiembrie 2010, pe www.insport.ro și www.prinbrașov.com, dar și aici pe blog.