joi, 10 martie 2011

Marian Brescan si Constantin Arisanu, doua achizitii de marca ale UNPR Brasov


De ieri, din echipa de conducere a partidului UNPR Brasov fac parte si domnii Marian Brescan si Constantin Arisanu. Ambii nu au mai fost angrenati pana acum in vreun partid politic si sunt figuri importante ale judetului Brasov.
Marian Brescan este un economist reputat, in vreme ce colonelul Constantin Arisanu a detinut mai multe functii in Politia Brasov, inclusiv cea de comandant al Inspectoratului Judetean de Politie.
Ambii vor avea functii de vicepresedinti si si-au exprimat hotararea de a pune umarul la crearea si consolidarea unei organizatii judetene extrem de puternice la Brasov.

marți, 8 martie 2011

De ce sa uitam de restul "Reginelor"?



In toata aceasta poveste adevarata cu imensele spagi luate de vamesii romani, vorbim despre oameni care si-au atras atatea foloase necuvenite incat noi, cetatenii de rand, nici macar nu putem realiza adevarata dimensiune la care se lucra. Si ies la suprafata doar palatele facute din spaga de cativa "amarati" de pioni si, eventual, vreo tura sau vreun nebun.

luni, 7 martie 2011

La multi ani fetelor!


Tuturor fetelor si femeilor pe care le cunosc si celor pe care nu le cunosc le doresc un 8 martie plin de fericire si cu multa caldura in suflete!
P.S. Distractie placuta fetelor, dar petreceti cu masura! :)). Va recomand rochii nude pentru serile ce vor sa vina.

duminică, 6 martie 2011

Imi place Antonio Conceicao!


Asteptam un moment prielnic pentru a-mi manifesta bucuria ca FC Brasov are un antrenor ca Antonio Conceicao. Am vrut sa o fac inca de la numirea sa pentru ca omul, profesionist dovedit, a fost primit cu oarecare ostilitate de anumiti neaveniti, care insa acum, dupa aceasta victorie cu 3-0 in Ghencea, trebuie sa se ascunda o perioada si sa astepte vreun esec ca sa iasa sa-l muste de dos din nou pe tehnicianul portughez.
Normal ca nu credeam intr-o victorie a "stegarilor" in Ghencea, nicidecum la acest scor, dar un egal ma gandeam ca le este la indemana brasovenilor. Dar Cristescu si Teixeira au aruncat Ghencea in aer cu doua capodopere, iar Oros a pus bomboana pe coliva militarilor. Dar nu despre meci vreau sa vorbesc aici, ci despre antrenorul Antonio Conceicao.
De cand a venit la Brasov omul a aratat ca nu are fitzele specifice fotbalului romanesc. A preferat sa-si faca o intrare normala, apropae discreta si sa se puna pe munca. A urmarit echipa si a identificat nevoile lotului. A transferat din prima 4 jucatori de camp, apoi pe Haisan in locul lui Minca plecat la CFR Cluj. Pe Teixeira l-a adus mai greu, dar pe undeva e de inteles, e si cel mai valoros. Lasand la o parte reusita de kinograma cu Steaua, Teixeira a aratat maturitate in joc, siguranta, asigurand consistenta actiunilor echipei lui Conceicao. Steaua, dar nu numai ea, nu are un mijlocas atat de cerebral in lot.
Asadar, inca un plus pentru Conceicao, antrenor care a batut Steaua cu 3-0 la ea acasa fara sa joace cu vreun varf de atac!!! In cazul unui esec cat ar mai fi fost de blamat din cauza acestui aspect de nenumaratii "specialisti".
Imi place Antonio Conceicao pentru ca nu e ahtiat dupa aparitiile in presa. Nu tine mortis sa-si vada fata la tv si se concentreaza doar la meseria sa. Nu are nevoie sa pupe mana nimanui de prin fotbalul romanesc, iar daca o trebui sa fie recunoscator cuiva, nu o face in public. Pe scurt, imi place Conceicao ca e altfel decat servitorii nevertebrati de pe la noi. Si nici nu are nevoie sa fie altfel, devreme ce e stapan pe meseria sa si impune sa si-o faca profesionist.
Sa nu ne imbatam acum cu apa rece, evitarea retrogradarii este un obiectiv extrem de important, dar care sunt sigur ca sub conducerea lui Conceicao este perfect realizabil. Din punctul meu de vedere acest obiectiv este mai important decat castigarea Cupei Romaniei. Dar poate Conceicao va gasi resursele necesare pentru a oferi suporterilor brasoveni si acest bonus!