miercuri, 27 aprilie 2011

"Santier" sau continuitate?

Tony Conceicao este fara indoiala omul de numele caruia se leaga salvarea de la retrogradare a stegarilor si, sa speram, si calificarea in finala Cupei Romaniei si castigarea acesteia. E clar ca victoria cu Branestiul aduce liniste in tabara brasovenilor, iar jucatorii au tot timpul sa se concentreze la meciul retur cu Steaua din semifinala Cupei de pe 11 mai.
Aducator de neliniste printre suporterii brasoveni a fost zvonul care intre timp a capatat contur de stire cum ca Steaua il vrea pe Tony Conceicao din vara pe banca tehnica. Lasand la o parte riscul pe care si-l asuma tehnicianul lusitan daca merge in ograda devoratorului de antrenori Gigi, pentru FC Brasov pierderea lui ar fi dupa parerea mea capitala! Mai mult decat atat, 16 fotbalisti isi incheie contractele in vara si pe Tineretului se anunta din nou "santier" in loc de o datatoare de sperante continuitate, cu Conceicao la carma si inca vreo 2-3 completari ale lotului actual.

duminică, 24 aprilie 2011

Falimentul, singura scapare a Ligii 1!


Fotbalul romanesc a ajuns intr-un punct critic, dar inca nu atat de jos incat sa se curete de partoni incompetenti si pusi doar pe cearta pe la televiziuni. Da, sticla ecranului este pentru cei care au furat fotbalul oamenilor de rand obiectivul suprem! Ultimii 3 ani au reprezentat punctul culminant in acest sens. Toti patronii de cluburi care si-au facut imagine pe banii televiziunilor au demonstrat ca pentru ei nu exista fotbal sau afacere in fotbal. Fiecare a fost interesat doar sa se vada si sa se auda "pe GSP, Petrica" sau pe celelalte canale de specialitate. In plus, patronii nostri nu investesc in cluburi, ei imprumuta cu bani cluburile, sau cei care o fac, o fac prost in lipsa unui plan de management clar.

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Filipe Teixeira, nu finala Cupei Romaniei!

Pe motiv ca resimte o anumita uzura fizica, Filipe Teixeira, omul de numele caruia se leaga prestatia buna a stegarilor din acest inceput de retur, a fost menajat in meciul cu Bistrita, considerat a fi mai facil. Continuarea aici.

marți, 5 aprilie 2011

Televiziunile gresesc daca mai liciteaza pentru drepturile tv ale Ligii 1!

Cele trei optiuni din drepturile tv achizitionate de Digi tv, Dolce si Antena 1 i-au innebunit pur si simplu pe oamenii de fotbal care cauta solutii pentru a fraieri in continuare televiziunile de sport, dar mai ales microbistii. Continuarea e aici

vineri, 1 aprilie 2011

UNPR a facut curat la Dumbravita!


Organizatia locala U.N.P.R. Dumbravita , a derulat in data de 02.04.2011 o ampla actiune de curatenie la care au participat atat membrii cat si simpatizantii organizatiei. Presedintele organizatiei Iosif Ciolanel si-a exprimat multumirea fata de sustinerea acordata actiunii de catre Primaria Comunei si personal de catre d-nul Popa Zachiu, primarul localitatii. La actiune a fost delegat din partea Biroului Politic Permanent Judetean, secretarul general al Organizatiei Judetene U.N.P.R. Brasov, Laurian Pop.