luni, 23 mai 2011

Un adevar trist despre care nu vorbeste nimeni: infrastructura sportiva la Brasov nu exista!!!

Probabil ca oficialitatile orasului si cele ale lui FC Brasov s-au bucurat cand au auzit ca in orasul nostru se va disputa finala Cupei Romaniei din acest an. Numai ca, din pacate pentru ei, efectul a fost unul de bumerang, care n-a facut altceva decat sa ne arate cat suntem de nepregatiti pentru un meci de asemenea anvergura. Lasand la o parte faptul ca joaca cele mai importante echipe ale tarii, Steaua si Dinamo, finala Cupei Romaniei este un eveniment sau asta incearca FRF si sponsorii sa faca din acest meci. Si cand el este incredintat sa se dispute pe un stadion de 7.000 de locuri nu poti sa te astepti decat la o groaza de probleme. Oameni nemultumiti, si la Bucuresti si la Brasov, ca sa nu mai vorbim de cei din tara, ca practic e finala Cupei Romaniei, nu?, reteta slaba pentru sponsori si federatie. Una era sa oferi, ca organizator, partenerilor oexpunere pe un stadion de 40.000 de locuri, care se umple cu siguranta la un astfel de meci si alta in fata la 7.000. Ca sa nu mai vorbim ca una era sa incasezi banii pentru 40.000 de bilete si alta

sâmbătă, 21 mai 2011

Pe cuvantul meu!

Au trecut mai bine de 3 luni de cand am hotarat sa intru oficial in politica. Nu vreau sa fiu plicticos si nici nu ma caracterizeaza sa vorbesc despre mine sau reusitele mele, atunci cand ele exista. In ceea ce priveste contactul cu oamenii politici el s-a produs asa cum imi imaginam... alunecos si periculos. O usoara schimbare de atitudine am sesizat la unii dintre ei. Acestia ma privesc mai reticent, nu atat pentru ca as reprezenta vreun pericol sau potential adversar, ci pentru ca acesta este gestul lor reflex de a se proteja si a-si ascunde slabiciunile.
E clar ca as fi vrut sa fac mai mult sau sa fiu mai implicat in munca de la UNPR Brasov, dar chiar si asa pot spune ca n-am pierdut startul. Ca in oricare alt domeniu am inteles ca si in politica poti face multe daca muncesti organizat si inteligent! Dar marea speranta a mea vine de la faptul ca urmarind mai atent clasa politica actuala am realizat ca am o mare oportunitate de a reusi! De ce cred asta? E simplu. Pentru ca intre atatia mincinosi, mie imi place sa ma tin de cuvant! Nu mi-am fixat inca obiective pentru perioade de timp, inca ma acomodez si aprofundez mediul, dar cu siguranta am sa demonstrez intr-o zi ca ce spun e asa! Aveti cuvantul meu!

marți, 17 mai 2011

Un fost PNL-ist va conduce UNPR Predeal

De ieri a luat fiinta in mod oficial organizatia UNPR Predeal la conducerea careia a fost ales in functia de presedinte domnul Sorin Ciobanu. Acesta a fost pana de curand un important membru al PNL Predeal, dar a ales sa treaca de partea progresistilor cu convingerea ferma ca poate realiza impreuna cu echipa de conducere care a fost votata ieri lucruri importante si benefice pentru orasul-statiune Predeal, "care trebuie sa redevina mandria judetului nostru si chiar a tarii", dupa cum a declarat prospatul presedinte.
De asemenea, la sedinta de ieri s-au pus bazele organizatiilor de tineret si femei de la Predeal care vor lua fiinta in mod oficial saptamana viitoare.