luni, 23 martie 2009

Adevarul nu supara, iese la iveala doar!

E ciudat, straniu si aproape umilitor sa recunoastem: Rapid si Universitatea Craiova, doua din adversarele de moarte ale noastre, ale stegarilor, joaca FOTBAL ADEVARAT si incanta ochiul oricarui consumator de fotbal din Liga 1!
Rapid renaste din cenusa, bate meci dupa meci, face spectacol, dupa ce inainte de retur multi s-au grabit sa le cante... falimentul! Cu rapidisti adevarati la timona, Nae Manea, Marian Rada si Adrian Iencsi, giulestenii au ajuns sa se bata la titlu, de unde nimeni nu le dadea vreo sansa de supravietuire... Si asta fara figuri si aparitii platite pe la diversele posturi tv sau gazete de specialitate!
In proiectul fostului sef de galerie, Adrian Mititelu nu credea nimeni! Multi se mai indoiesc inca, dar evidenta ii pune la colt! Craiova a crescut intr-o aparenta liniste timp de 3 ani jucatori din propria pepiniera sau adunati de prin zona Olteniei plus ceva canguri de prin Australia. Ok, si fortati de embargoul asupra transferurilor... Dar ceea ce s-a creat acum la Craiova ar trebui sa incante pe toata lumea! Si incanta... prin jocul prestat! Iar la meciul cu campioana CFR, castigat clar cu 4-1, s-a simtit si in tribuna cum 30.000 de oameni ii sustineau pe fratii Costea and Comp. din toti rarunchii! De ce s-ar intreba unii dintre cei care zilele astea incearca sa inteleaga cum e cu atragerea oamenilor la stadion? Pai, unele motive ar putea fi: Ilie Balaci, 80% din echipa formata din olteni, Mititelu din partea locului si cunoscator al fenomenului, iar pretul biletelor e mai pe buzunarul celor simpli!!!
Restul sunt exercitii si ecuatii pentru cei prea ocupati de chestiuni despre care doar aud si scriu mecanic, dar din pacate nu pricep nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu