duminică, 26 decembrie 2010

De mâine începe Turneul Vedetelor

Începând de marti 28 decembrie, ora 12.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” are loc în organizarea Primăriei Braşov şi a SC Tâmpa Srl a 6-a ediţie a „Turneului Vedetelor”, competiţie devenită tradiţională pentru oraşul nostru în perioada dintre Crăciun şi Revelion. Primarul George Scripcaru, cel care a acordat un sprijin însemnat competiţiei, ca de altfel la toate ediţiile de până acum, este şi un important susţinător al echipei PD-L-ului, echipă condusă de Tibi Ghioane.
Ca şi la ediţiile anterioare participă şi echipe din afara Braşovului şi le-am numit aici pe cele două grupări din Constanţa, Olimpic Ştiinţa şi Municipal, câştigătoarele ultimelor două turnee. Campioana en-titre, Olimpic Ştiinţa este condusă din teren de fostul jucător al Stelei, Adrian Pitu şi beneficiază de aportul mai multor jucători de futsal.

Liga 1 se mută pe parchet
La cele 16 echipe înscrise în competiţie şi-au anunţat prezenţa nume importante din Liga 1. Astfel, de astăzi şi până joi pot fi urmăriţi la treabă jucători ca Remus Dănălache, Dinu Todoran, Mihai Stere, Nicu Epaminonda, Andrei Poverlovici, Adrian Senin, Vasile Maftei, Nicolae Dică, Andrei Prepeliţă, Dorinel Popa, Bogdan Pătraşcu, Florin Stângă sau Florin Anghel.
Trebuie menţionat că vor evolua la turneu şi „stegarii” Cristescu, Chipciu şi Mateiu, iar câteva dintre echipe şi-au rezervat dreptul de a face „transferuri” până la închiderea perioadei de mercato, adică cu o oră înainte de debutul competiţiei, astfel existând posibilitatea de a apărea alte nume sonore în componenţa formaţiilor.
Trebuie menţionat că la turneu vor evolua şi foşti fotbalişti ca Mircea Minescu, Florin Beraru, Marian Ivan sau Dragoş Cristean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu