miercuri, 25 februarie 2009

Inceputul sfirsitului pentru handbalul brasovean?

Sa fim seriosi! Singura echipa care ne facea sa ne mandrim cu victorii contra unor adversari de calibru era Rulmentul Urban Brasov. Vorbesc la timpul trecut deoarece ultimele evenimente petrecute in sanul acestei formatii ne trimit cu gandul la ce e mai rau! Sa pierzi doua jucatoare de certa valoare ca Patricia Vizitiu si Cristina Neagu GRATIS, e clar ca nu poate fi decat un semnal prost pentru viitorul acestei grupari si implicit pentru sportul de performata brasovean, care si asa e intr-o crunta suferinta.

P.S. Dupa ce a eliminat-o din club intr-un mod marsav, patronul echipei, Theodor Florescu a gasit de cuviinta sa o mai improaste o data cu noroi pe Mariana Tarca, spunand ca ea le-a sfatuit pe cele doua sportive sa isi depuna memorii. Intreb si eu ce putea face Mariana Tarca sau oricine altcineva daca Florescu isi platea sportivele la timp? Sau el a dat banii si Mariana Tarca e vreo contabila pe la club si a facut in asa fel incat acestia sa nu ajunga la fete?!

P.S. 2 Si Woo Sun Hee si-a depus memoriu, iar celalalte fete abia asteapta sa faca la fel... Se aude cumva pina la Bucuresti... sau Valcea?


Clipul acesta e pentru conducatorii de la Urban, in caz ca nu stiu ce handbalista au pierdut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu