marți, 20 aprilie 2010

Un gest huliganic si o minciuna

La partida cu Gaz Metan a avut loc o iesire necontrolata a fortelor de ordine asupra suporterilor "stegari" despre care presa a relatat prea putin spre deloc. Faptul ca suporterii nu au avut voie sa afiseze un banner pe stadion, fara sa injure pe cineva, este grav! Si mai grav este ca ei au fost luati la bataie pentru asta si scosi de pe stadion. Intolerabila mi se pare si atitudinea suporterilor care, de frica sau din alte considerente stiute doar de ei, aproape ca nu vroiau sa spuna ce li s-a intamplat?!
Trecem la cea de-a doua chestiune din titlu. Minciuna ne este servita in "Adevarul de seara" editia de Brasov de catre Marian Stoica si se refera la faptul ca patronul lui FC Brasov si-ar fi serbat cu mare fast ziua de nastere cu prilejul celor 53 de ani impliniti si ar fi "spart" 3.000 de euro cu aceasta ocazie. Iar fotbalistii, care au fost invitati la petrecere, au refuzat motivand ca "nu avem bani de cadouri scumpe". Cam asta e ideea desprinsa din aceasta stire. Si acum sa vedem adevarul.
1.Neculaie nu a implinit 53, ci 52 de ani
2.Nu a existat nici o petrecere de acest gen; acum sa nu creada cineva ca-i tin eu evidenta patronului "stegar" sau ma dau avocatul lui Neculaie insa, din intamplare, in intervalul de care vorbeste Marian Stoica ma aflam in aceeasi locatie cu patronul Brasovului, la Hotelul Ramada, el urmarind partida dintre Rapid si Steaua, iar eu avand o intalnire cu un prieten. De aici am dedus logic ca nu putea fi si la "Tratoria", nu? Sau s-o fi clonat?
3.Fotbalistii care nu puteau fi invitati la o petrecere care n-a avut loc isi permit in schimb cadouri scumpe din salariile de nivelul locurilor 1-3. Adica mi-e greu sa cred si e jignitor la adresa oamenilor de rand sa spui ca niste tipi platiti cu sume intre 125.000 si 275.000 de euro pe an nu au bani de cadouri. Din cate am aflat salariile "stegarilor" sunt platite incusiv pe luna februarie, pe cand obiectivul lor este deja ratat.
4.Si daca Neculaie ar fi cheltuit 3.000 de euro cu toata petrecerea, asa cum se spune in "Adevarul", un cadou de 100 de euro dintr-un salariu de 125.000 de euro nu cred ca era un capat de tara.

P.S. Curios e ca in material apare si consumatia de la "Tratoria"!? Cine inventeaza asa ceva ori are probleme serioase, ori o face din motive foarte bine intemeiate ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu