sâmbătă, 18 septembrie 2010

Caleidoscop fotbalistic la ceas de seara

ECHIPA NATIONALA. Ionut Lupescu, directorul general al FRF, pare a schimba foaia in cazul lui Adi Mutu. Daca pana acum fraza sablon a oficialilor FRF era "Razvan hotaraste", acum Kaiserul spune ca "Sper ca Adi Mutu sa revina la nationala dupa ce i se termina suspendarea". O afirmatie care cam pune presiune pe micul Lucescu. Pozitia integrala a lui Ionut Lupescu este aici.
ECHIPA NATIONALA. Ca o continuare a stirii de mai sus, aveti aici si traducerea declaratiei lui Ionut Lupescu. Daca nu bate in Franta, Juniorul isi poate face bagajele. Il astepata Vama la Rapid.
EXTERN. Edmar, un brazilian de la formatia ucraineana Metalist Harkov a reusit in partida cu Debrecen din Europa League un gol care nu stiu daca il va mai reusi vreodata pana se lasa de fotbal. Il puteti urmari aici.
LIGA 1. Fostul mijlocas al "stegarilor", Miahai Stere, a reusit un gol deosebit de important pentru FCM Tg. Mures in deplasarea de la CFR Cluj. Prin reusita sa Stere a adus victoria echipei muresene, care a inregistrat a doua victorie din tot atatea meciuri disputate cu Sabau pe banca. Golurile meciului de la Cluj.
EXTERN. Dimitar Berbatov i-a lipsit Stelei ca sa bata Liverpool. Atacantul lui Manchester United a reusit azi un hat-trick prin care echipa sa a trecut de gruparea lui Steven Gerrard. Motiv suficient pentru ca presa de la sud de Dunare sa se intreaca in elogii la adresa atacantului bulgar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu