sâmbătă, 18 septembrie 2010

Mic dejun fotbalistic

SCANDAL. Antrenorul principal al Craiovei, Eugen Neagoe, si presedintele Rapidului, Dinu Vama, se cearta dupa meciul direct terminat la egalitate 1-1. "Cand luam eu eventul, Vama numara tigarile", spune "Geana", iar Vama, in afara altor argumente a replicat ca "Neagoe ii duce apa lui Piturca". Tot scandalul e in gsp.
STRANIERI. Echipa brasoveanului Gabi Tamas, West Bromwich Albion a castigat meciul din etapa a V-a a Premier League cu Birmingham, scor 3-1. Tamas a jucat tot meciul. Restul rezultatelor disputate ieri in Premier League sunt aici.
GOLAZO DI MARIA. Fotbalistii lui Real Madrid s-au chinuit aseara in deplasarea de la Sociedad invingand la limita, 2-1, si i-au produs un car de nervi lui Mourinho. Oricum, golul lui Di Maria este o capodopera. Vezi rezumatul aici.
STRANIERI. In asteptarea lui Adi Mutu, ieri, Fiorentina a fost batuta acasa de Lazio si Stefan Radu, scor 2-1. Romanul uitat de selectionerul Lucescu jr. a jucat tot meciul.
LIGA 1. Cosmin Contra a debutat cu o victorie in postura de antrenor principal al Timisoarei, 2-1 cu Sportul. Noua echipa a lui Viorel Moldovan i-a dat emootii lui "Gurita", lucru recunoscut si de prospatul tehnician.
LIGA 1. Sorin Cartu a tinut sa le arate jurnalistilor care l-au acuzat ca a fost singurul antrenor in trening din Liga Campionilor ca are si costum. Totodata, Sorinaccio le-a explicat si de ce crede el ca e mai corect ca antrenorii ar trebui sa fie imbracati in trening in timpul serviciului.
EXTERN. Il mai tineti minte pe celebrul Jari Litmanen? Acum joaca in tara natala, Finlanda, la FC Lahti, si la 39 de ani a reusit un gol senzational. Vezi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu