luni, 5 iulie 2010

A prins glas Ilyeş!

Secundul Robert Ilyeş îl acuză pe Giuseppe Materazzi că a stricat programul de pregătire: "Mister ne-a distrus, s-a dat mai deştept decît toţi şi a anulat cantonamentul din Slovenia . Am rămas la Braşov, iar acum e greu să găsim adversari puternici pentru amicale. Vom întîlni doar formaţii din eşaloanele inferioare".

Declaratia sforaitoare a lui Robert Ilyes la adresa lui Giuseppe Materazzi nu poate fi incadrata decat in cele facute cu maxim tupeu si nesimtire.
Cu ce te-a distrus Robi, Materazzi? Cati jucatori a lasat Materazzi sa plece? Ce sa cauti Robi cu 7 seniori si 10 juniori in cantonament in Slovenia? Ce adversari puternici iti trebuiesc Robi pentru ati masura fortele cand nu ai lot? Pai, poate omu ala e mai destept Robi decat toti, din moment ce a vazut starea deplorabila a lotului si a incercat solutii simple si fiabile, nu pompoase cum ati fost voi obisnuiti? De ce nu spui Robi ca daca antrenorul nu e pe placul vostru si nu va tine si pe voi pe langa echipa il sapati sui-l dati afara de urgenta cum s-a intamplat cu Napoli, Sliskovici si Materazzi? Robi, acum ati ramas VOI sa demonstrati ce puteti! Va asteptam si va urmarim cu maxim interes evolutiile incepand din 24 iulie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu