luni, 19 iulie 2010

Inceputul sfirsitului bataii de joc

Peste cateva zile se da startul intr-o noua editie a Ligii 1 la fotbal. Toate lucrurile petrecute de 3 ani incoace nu ne dau nici o speranta pentru viitor. Indiferent ca esti fan impatimit al lui FC Brasov sau simplu consumator al fenomenului fotbalistic nu se poate sa nu observi haosul si degringolada instaurată la club si echipă. In 3 ani de zile in care s-au investit cei mai multi bani din istoria acestui club s-a reusit „performanta” de a se promova din Liga 2 in Liga 1 si sa se mentina la mijlocul clasamentului in fosta Divizie A.
Cu riscul de a starni poate mania multora, am convingerea ca acest an va reprezenta darea de seama pentru FC Brasov in privinta tuturor greselilor trecute si prezente. In acest sezon „stegarii” vor retrograda mai mult ca sigur din cauza bataii de joc la care au fost si sunt inca supusi si nu vorbesc aici despre falimentul unei afaceri private cum este acum „Steagu”, ci despre ceea ce a insemnat aceasta grupare de-a lungul timpului.
Cei care au trecut pe aici au stat 3 ani si si-au batut joc la maxim de orasul acesta isi vad linistiti de treaba prin alte parti, iar la Brasov si-au lasat oamenii sa le definitiveze treburile.
Mai trist este ca unul dintre cei credinciosi lor si care li s-a vandut este din partea locului si a mai si imbracat trcoul lui FC Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu