duminică, 13 februarie 2011

"Tradatorii" care au ales sa faca ceva vs. Tradatorii innebuniti dupa putere

Domnul Valeriu Zgonea comenteaza acid si merge pana la a anunta ca PSD nu recunoaste ceea ce Curtea Constitutionala a validat, si anume faptul ca UNPR a devenit partid parlamentar. Aruncand in fata fel de fel de argumente, domnul Zgonea merge pe aceiasi linie pe care s-au inscris in ultima vreme PSD si PNL, lupta pentru putere cu orice pret si in orice moment. Cu mintile intunecate, USL-istii nu mai stiu decat cateva cuvinte: Jos Basescu, presedinte, prim-ministru, primari si presedinti de Consilii Judetene. In schimb, nu sufla domnul Zgonea sau vreun coleg de-al dumnealui nici o vorbulita despre ce sa se intreprinda pentru a ajuta tara sa iasa din impas, sa aiba si ei o idee in folosul tarii, sa faca o opozitie constructiva, nu doar una destructiva.
Ca sa nu mai vorbim ca la fiecare pas se pune pe tapet ideea ca UNPR-ul este partid de tradatori pentru ca multi dintre oamenii din conducere si dintre membrii partidului au fost inainte la PSD. Si aceasta cred ca este o idee care se va intoarce impotriva PSD-ului cu o forta inzecita decat cea cu care oamenii lui Ponta o propaga acum.
Pai, cine vorbeste de tradare? Cei care si-au tradat intregul electorat dintr-o dorinta nebuna de a da jos un om, care oricum nu mai poate candida la finalul mandatului, si de a pune mana cu orice pret pe putere semnand practic un "Pact cu Diavolul"? "Tradatorii" pe care ii infiereaza PSD-ul acum, fostii lor colegi, au simtit probabil acest trend lansat de la varful si din "umbra" partidului si au ales sa puna umarul la treaba. Sa incerce sa scoata tara din criza, luptand practic nu doar cu neajunsurile si problemele de tot felul, ci si cu "franarii" de fosti colegi ai lor de la PSD.
Ce va mai zice domnul Zgonea cand multi dintre membrii care s-au simtit tradati, pe buna dreptate, de alianta facuta cu PNL-ul, au sa aleaga sa plece din PSD si sa ni se alature in UNPR, tocmai pentru ca am ramas singurul partid veritabil de centru-stanga?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu