vineri, 11 februarie 2011

Cum incearca PSD sa-si spele pacatele cu ajutorul lui Gigi Becali

Faptul ca alianta nou creata intre PSD si PNL le-a facut imense deservicii ambelor formatiuni poltice in randurile electoratului nu mai este pentru nimeni o noutate. Constienti de acest fapt, cei de la PSD incearca sa mai dreaga busuiocul. Si cum s-au gandit ei sa o faca, decat prin vocea lui Gigi Becali, prieten declarat al lui Hrebenciuc si o figura cu trecere in presa, dar care de cele mai multe ori vorbeste mult, prost si fara rost.
Asadar, Gigi Becali si-a scos de la naftalina taman in aceasta perioada PNG-ul si printre tampeniile anuntate de la Palat in urma cu cateva zile a lansat si ideea ca el nu va face alianta niciodata cu USL, deoarece "PSD e de stanga si stanga inseamna diavolul". Adica, toata lumea ar trebui sa inteleaga faptul ca PSD, desi are o alianta cu un partid de dreapta, nu a tradat stanga asa cum s-a intamplat de fapt. Ei, acum nu imi inchipui ca poate sa creada cineva in vorbele lui Becali, iar suporterii Stelei pot depune cel mai bine marturie in acest sens. In plus, Gigi Becali fie are memoria scurta, fie minte cu nerusinare, deoarece nu mai devreme decat la alegerile prezidentiale, cand s-a facut anuntul ca Mircea Geoana a "castigat" Cotroceniul, Becali era pe scena alaturi de toti ceilalti prieteni ai sai din PSD, sarbatorind "momentul istoric".
Asa ca, Gigi si Hrebe, incercati altceva, ca vrajeala asta nu tine!
Faptul ca PSD a tradat electoratul de stanga a fost exclusiv alegerea sa, iar UNPR va face tot ce este posibil pentru ca in calitate de unic partid de centru stanga sa aiba grija de electoratul caruia PSD i-a intors cu nonsalanta spatele si pe care l-a lasat "orfan".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu