miercuri, 9 februarie 2011

Voua chiar nu va pasa?

Starea tensionata din Egipt si refuzul presedintelui Hosni Mubarak de a demisiona le mai acorda o pauza certaretilor din peisajul politicii romanesti. Nu pentru mult timp, sunt convins, deoarece imediat ei vor inunda din nou ecranele televizoarelor dand vina de pe unul pe celalalt pentru ca atunci cand au fost la carma au tradat cu zambetul pe buze statul si oamenii pentru interesul propriu.
Bunaoara, certaretii de serviciu de asta seara au fost Victor Ponta, tradatorul stangii romanesti, si seful ANAF, Sorin Blejnar. Ca niste copii razgaiati, care au crescut siguri la parinti si cred ca totul li se cuvine, isi arunca fel de fel de acuze si vorbe grele. Asta intr-un moment in care tara noastra traverseaza o perioada extrem de grea, iar multi oameni isi pun problema existentei.
Oameni buni, voua chiar nu va pasa, nu credeti ca ar trebui toata lumea sa puna umarul la revenirea pe linia de plutire a tarii? Cui ar folosi oare o tara infometata si distrusa?! Nici chiar voua, nebunilor dupa PUTERE!
De aceea, toti cetatenii acestei tari, inca frumoase, care sunt de acord sa munceasca pentru a avea si carora le pasa in mod real de bunastarea ei ar trebui sa puna mana la treaba si sa vina alaturi de UNPR. Sa uitam de certareti! Asta ar fi pedeapsa cea mai dureroasa pentru oamenii de teapa lui Ponta si compania. Eu zic ca daca ne vrem binele si tinem la tara noastra ar trebui sa-i pedepsim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu